Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Ösztöndíj szociális cirkuszi továbbképzésre Print E-mail
Friday, 21 June 2013 11:12

Az Educircation legközelebbi képzésének időpontja : 2013. szeptember 16-20. Maximum két fő kiutazását támogatja a Magyar Zsonglőr Egyesület, amely helyekre pályázni lehet július 5-ig.

Feltétel az angol nyelvtudás, szociális érdeklődés. Előny az egyesületi tagság és a szociális munkacsoportban való eddigi munka vagy jövőbeni bekapcsolódás.

Részletes információ a képzésről: http://www.educircation.eu/workshops/item/48-street-children

A pályázni e-mailben küldött motivációs levéllel kell : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre elküldve.

 
Liverpool és Isztambul Print E-mail
Sunday, 09 June 2013 09:31

A Magyar Zsonglőr Egyesület partnerként részt vesz két projektben, amikre jelentkezőket keresünk.

Mindkettőnél, hasonlóan a Gran Canaria-projekthez, a résztvevők a 15-25 éves korosztályból kerülnek ki, és az Európai uniós ifjúsági programokat támogatását élvezik. Az útiköltség 30%-ával maguk járulnak hozzá a költségekhez, ezen felül viszont mindent a partnerek állnak.

Read more...
 
11. Magyar Zsonglőrtalálkozó Print E-mail
Saturday, 01 June 2013 07:24

11. Magyar Zsonglőrtalálkozó

Bár a hivatalos dátumokat még nem tettük közzé, idén is készülünk a 11. Magyar Zsonglőrtalálkozó megszervezésére. (A nem hivatalos dátum augusztus 23-25.)

Ahogy az eddigi években is: mi, zsonglőrök szervezzük, zsonglőröknek közösségi programként, valamint a közönségnek, hogy megismerkedjenek a zsonglőrködéssel. Idén csatlakoznak hozzánk az egykerekűsök és yoyosok is!!

Ahhoz, hogy idén augusztusban is egy színvonalas találkozónk lehessen, nagy szükségünk van a támogatásotokra! Ezért aztán keressük a lelkes és elszánt szervezőket, akik önkéntes alapon szívesen részt vesznek az előzetes szervezésben, kommunikációs munkában, és a helyszíni lebonyolításban (workshopok, open-stage, renegade, volley club, regisztráció stb) Grafikai programokkal ügyesen bánó önkéntes segítségére is szükségünk van a kreatív anyagok elkészítéséhez (akár már holnap!).

Ha szívesen segítesz, kérünk jelentkezz az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címen. Inkább hamarabb, mint később...akár már most!

 
Circus for inclusion - Gran Canaria szeptember 23-30 Print E-mail
Thursday, 30 May 2013 19:39

A Magyar Zsonglőr Egyesület partnerként részt vesz a Circus for Inclusion projektben, amely Las Palmas-ban kerül megrendezésre 2013. szeptember 23-30. között.

A résztvevők a 15-25 éves korosztályból kerülnek ki, és az Európai uniós ifjúsági programokat támogatását élvezik. A résztvevők az útiköltség 30%-ával járulnak hozzá a költségekhez.

A kint töltött hét során végig, a szervező által összeállított programon veszünk részt, ami közös gyakorlást, közösségi programokat, városlátogatást, előadás összeállításhoz szükséges próbákat jelenti, általában a teljes időt kitöltve.

A részvételre jelentkezés feltételei: e-mailben küldött írásos jelentkezés, mely választ ad a következő kérdésekre: Miért szeretnél részt venni a projekten? Milyen előadói tapasztalatod van? Milyen szintű angol nyelvtudással rendelkezel (részletesen kifejtve) ? Milyen eszközökkel és milyen szinten tudsz zsonglőrködni, illetve fellépni? Mellékelj rólad készült videót, akkor is, ha az csak gyakorlás közbeni felvétel, vagy nem zsonglőrködés jellegű! Milyen közösségi munkát végeztél az elmúlt években a Magyar Zsonglőr Egyesület és a zsonglőrközösség érdekében? Mivel tervezel hozzájárulni a közösség és az egyesület tevékenységeihez a jövőben?  Valamint add meg : címed, útlevél számodat (amely az utazáskor érvényes lesz), pontos úti okmányban szereplő neved.

Kérem szépen csak az jelentkezzen, aki biztosan részt tud venni, mert a szervezők nagyon sürgetik a projekt összeszervezését és már most a repülőjegy vásárlást is szeretnék elintézni. Emellett azt is vállalni kell, hogy a projekthét során szervezett programokon aktívan, hiányzás nélkül részt veszel, továbbá a vonatkozó adminisztrációs, értékelési feladatokat vállalod.

Jelentkezési határidő: Június 1. szombat éjfélig a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre küldött levéllel.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 86

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 27 guests online

Facebook