Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Alakul az Ethnocircus projekt Print E-mail
Tuesday, 26 February 2013 16:02

A Social Educircation 2 éves nemzetközi együttműködés következő állomása Magyarország. Ennek keretében egy 1 hetes akciót szervezünk, amelynek során európai partnereink is ide érkeznek és a Borsodban működő Dr. Ámbédkar Iskola tanulóival és tanáraival közösen egy amatőr cirkuszi műsort hozunk létre és mutatunk be a borsodi falvakban.

Ez az akció egy hosszabb folyamat része, amelyben azt vizsgáljuk, hogyan lehet a cirkuszi készségeket és a zsonglőr tudásunkat szociális munkára használni. 'Szociális cirkuszi akciócsoport' néven láthattátok az ehhez kapcsolódó híreket, eseményeket. A csoport kéthetente szerdán tartja megbeszélését.

Az 1 hetes akciót közös felkészítő munka előzi meg: kedvcsináló játszóházat tartunk a helyszínen és a lelkes fellépni kívánó gyerekek is meglátogatnak minket Budapesten.

Ebben a munkába lehet még bekapcsolódni, azoknak, akik kedvet és elszántságot éreznek a közösségi munkához!

Az akció időpontjai :

2013. március 18. Kedvcsináló játszóház az iskola tanulóinak (aki tud maradni március 19-20-án további játszóház az elszántaknak)

2013. március 24. A fellépni vágyó fiatalok érkeznek Budapestre

2013. április 28-május 5.  1 hetes akció Borsodban, előadás létrehozása és fellépés a helyi gyerekekkel és fiatalokkal és az európai partnerekkel

Az egy hetes akció során az európai partnerekkel több beszélgetésre is sor kerül az az egyes cirkuszi készségek oktatásának módszertanáról és a kapcsolódó pedagógiáról.

Jelentkezés: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 
Izraeli zsonglőrtalálkozó 2013.március 27-31 Print E-mail
Tuesday, 12 February 2013 15:11

Aki szeretne közel keleti zsonglőrtalálkozót is látni, annak ajánlom az izraelit. Ők sem ma kezdték én már sok jót hallottam róla!

tovább információ a convention honlapján található, böngésszétek át :
http://ijc.co.il/Convention/ijc20/

 
Edinburgh projekt -2013. augusztus 18-26 Print E-mail
Tuesday, 05 February 2013 12:42

Ismét lehet pályázni külföldi úton való részvételre! A projekt a világ egyik legnagyobb és legszínesebb fesztiválján zajlik Edinburgh-ban. A projekt ifjúsági, ezért a résztvevők 25 év alattiak legyenek, a felhívás szerint 3 fő 15-17 közötti, és 3 fő 18-25 év közötti fiatalt delegálunk.

Csoportvezető(ke)t is keresünk, akik lehetnek 25 évnél idősebbek. Figyelem a csapatvezető egyben a kiskorúak kísérője is !!

A program célja, hogy a hét során a török, angol, magyar, spanyol fiatalok ismerkedjenek egymással, és a fesztiválba való betekintés által képet kapjanak a cirkuszi- és utcaszínházi- és összművészeti ágak mostani formáiról. A programban közös gyakorlás, előadások megtekintése, és közös kreatív munka is szerepel.

A költségeket a brit partner fedezi, egyedül az útiköltség 30%-át kell kifizetnie minden résztvevőnek.

Pályázni lehet február 10-ig a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címre küldött motivációs levéllel csoportvezetőnek és résztvevőnek egyaránt.

 
Magyar Zsonglőr Egyesület aktivizáló tréningje Print E-mail
Sunday, 13 January 2013 15:30

Február 8-9-10-én egy új korszak nyílik az Egyesület életében!

Első alkalommal tartunk egy olyan hétvégét, amikor a magyar zsonglőr élet, és így az Egyesület kérdéseivel szisztematikusan fogunk foglalkozni.

Ez a tréning azoknak szól, akik szeretnének a Magyar Zsonglőr Egyesület munkájába aktívan bekapcsolódni, van a zsonglőrvilággal kapcsolatos elképzelésük és szívesen tesznek megvalósításuk érdekében. Természetesen nem csak az újonnan bekapcsolódók, hanem a "régi nagy öregek", vagy bármely elszánt kolléga részvételére is számítunk.

Egyszóval töltsük együtt ezt az időt, hogy megosszuk egymással ötleteinket és a közös elképzelések megvalósítására egyesítsük az erőinket!

Témák között szerepel:

1. Egyesület feladatai és hatékony működése, (tagságra vonatkozó kérdések, tagok aktív szerepe), külső és belső kommunikáció

2. vidéki klubhálózat lehetőségei (emiatt különösen fontosnak tartjuk azok részvételét, akik ilyen klubot működtetnek, vagy szeretnének)

3. www.zsonglor.hu fejlesztési lehetőségei

4. oktatási és a szociális munkacsoport munkájának segítése, ötletelés

5. 11.Magyar Zsonglőrtalálkozó szervezése

Ha érdekel ez a program, akkor már most foglald le ezt a hétvégét!

Péntek: 18.00 - 22.00 érkezés majd a témák felvezetése.

Szombat: témák kibontása 10.00 - 22.00

Vasárnap: összegzés, értékelés 10.00-13.00

Nincs részvételi díj, de a részvétel jelentkezéshez kötött az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címen. A tréninggel kapcsolatos terembérletet, az étkezések egy részét az egyesület szervezi, közös szállást az egyesület szervezi. Pontos részletek január 25. környékén várhatóak.

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 13 of 86

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 5 guests online

Facebook