Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Szociális cirkuszi akciócsoport alakul Print E-mail
Friday, 16 November 2012 11:29

Szociális cirkuszi akciócsoport alakul, mely munkájában minden érdeklődő részt vehet és várjuk jelentkezéseteket!

Az Egyesület megalakulása óta folytat szociális munkát, és mint zsonglőrök már sokszor megfordultunk hátrányos helyzetűeket segítő intézetekben, rendezvényeken eddig elsősorban gyermekotthonokban, szellemi vagy testi fogyatékosok körében. Az Egyesület tagjai többször részt vettek már ösztöndíjjal szociális cirkuszi képzésen : 2011 Kassel, 2011 Brüsszel, 2011 Prága, 2012 Alicante

Az akciócsoport 2012 decembertől kéthetente fog találkozni, hogy ezzel a témával - itthoni és nemzetközi lehetőségeivel - foglalkozzon, tagjainak ismerete bővüljön a szakmai hátteret illetően. Emellett különböző intézményekben akciókat is tervezünk: javítóintézet, börtön, szellemi- és testi fogyatékosokat foglalkoztató intézet. Az első ilyen akció helyszíne : pszichiátriai intézet lesz.

Az első találkozó időpontja: 2012. december 5. szerda 18.00 - érdeklődésed és részvételed mindenképpen jelezd előzetesen a csoport vezetőjénél: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címen

Párhuzamosan zajlik az Egyesület európai projektje a Social Educircation, melynek nemzetközi tréningjein is részt veszünk majd. (kiutazás tagsághoz, pályázathoz és előzetes aktivitáshoz kötött).


 
Pályáztunk ! Print E-mail
Thursday, 15 November 2012 12:33

Az elmúlt hetekben két pályázatot is beadtunk a Magyar Zsonglőr Egyesület nevében!

Október elején a Nemzeti Kulturális Alapnál jelentkeztünk támogatásért a 11. Magyar Zsonglőrtalálkozó megszervezésére. Ehhez a Millenáristól kaptunk befogadó nyilatkozatot és megindult az egyeztetés a jövő évi rendezvényre vonatkozóan, így lehetséges, hogy 2013-ban is a Millenáris lesz a Találkozó helyszíne. (főleg, ha nem jelentkezik hamarosan valaki egy szuper másik ötlettel!!)

Pályázatot írta : Gallyas Veronika

November 12-ig határidővel a Szociális és Családügyi Intézethez adtunk be pályázatot, azzal a céllal, hogy támogatást kapjunk egy többnapos 'tréning-hétvégére', ahol az egyesület aktív tagjai összegyűlnének közösségépítő céllal és ötletelnénk, dolgoznánk, annak érdekében, hogy az egyesület oktatási, szociális és kommunikáció tervei minél szélesebb körben megvalósításra kerüljenek.

Pályázatot írta: Bosznay Réka, Bosznay Balázs

Reméljük megkapjuk a támogatást :) !

 

 
Leeds 2012 Print E-mail
Tuesday, 13 November 2012 20:57

2012 szeptember 23-30. között egyesületünk tagjai Leedsbe látogattak, ahol is részt vettek egy "Suitcase Circus" elnevezésű projektben. Íme pár kép a projektről. (Vetítés)

via Pötty

 
Bontják a cirkuszcsarnokot Print E-mail
Monday, 12 November 2012 16:27

Elkezdték bontani a cirkuszcsarnok épületeit. Nem kell megijedni, lesz továbbra is cirkusz, csak épp új épületben fognak gyakorolni. Sokkal modernebb, jobb, nagyobb lehetőségeket kínáló csarnok épül majd.

Részletek

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 16 of 86

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 8 guests online

Facebook