Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Circus for inclusion - Gran Canaria szeptember 23-30 Print E-mail
Thursday, 30 May 2013 19:39

A Magyar Zsonglőr Egyesület partnerként részt vesz a Circus for Inclusion projektben, amely Las Palmas-ban kerül megrendezésre 2013. szeptember 23-30. között.

A résztvevők a 15-25 éves korosztályból kerülnek ki, és az Európai uniós ifjúsági programokat támogatását élvezik. A résztvevők az útiköltség 30%-ával járulnak hozzá a költségekhez.

A kint töltött hét során végig, a szervező által összeállított programon veszünk részt, ami közös gyakorlást, közösségi programokat, városlátogatást, előadás összeállításhoz szükséges próbákat jelenti, általában a teljes időt kitöltve.

A részvételre jelentkezés feltételei: e-mailben küldött írásos jelentkezés, mely választ ad a következő kérdésekre: Miért szeretnél részt venni a projekten? Milyen előadói tapasztalatod van? Milyen szintű angol nyelvtudással rendelkezel (részletesen kifejtve) ? Milyen eszközökkel és milyen szinten tudsz zsonglőrködni, illetve fellépni? Mellékelj rólad készült videót, akkor is, ha az csak gyakorlás közbeni felvétel, vagy nem zsonglőrködés jellegű! Milyen közösségi munkát végeztél az elmúlt években a Magyar Zsonglőr Egyesület és a zsonglőrközösség érdekében? Mivel tervezel hozzájárulni a közösség és az egyesület tevékenységeihez a jövőben?  Valamint add meg : címed, útlevél számodat (amely az utazáskor érvényes lesz), pontos úti okmányban szereplő neved.

Kérem szépen csak az jelentkezzen, aki biztosan részt tud venni, mert a szervezők nagyon sürgetik a projekt összeszervezését és már most a repülőjegy vásárlást is szeretnék elintézni. Emellett azt is vállalni kell, hogy a projekthét során szervezett programokon aktívan, hiányzás nélkül részt veszel, továbbá a vonatkozó adminisztrációs, értékelési feladatokat vállalod.

Jelentkezési határidő: Június 1. szombat éjfélig a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre küldött levéllel.

 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 20 guests online

Facebook