Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
11. Magyar Zsonglőrtalálkozó Print E-mail
Saturday, 01 June 2013 07:24

11. Magyar Zsonglőrtalálkozó

Bár a hivatalos dátumokat még nem tettük közzé, idén is készülünk a 11. Magyar Zsonglőrtalálkozó megszervezésére. (A nem hivatalos dátum augusztus 23-25.)

Ahogy az eddigi években is: mi, zsonglőrök szervezzük, zsonglőröknek közösségi programként, valamint a közönségnek, hogy megismerkedjenek a zsonglőrködéssel. Idén csatlakoznak hozzánk az egykerekűsök és yoyosok is!!

Ahhoz, hogy idén augusztusban is egy színvonalas találkozónk lehessen, nagy szükségünk van a támogatásotokra! Ezért aztán keressük a lelkes és elszánt szervezőket, akik önkéntes alapon szívesen részt vesznek az előzetes szervezésben, kommunikációs munkában, és a helyszíni lebonyolításban (workshopok, open-stage, renegade, volley club, regisztráció stb) Grafikai programokkal ügyesen bánó önkéntes segítségére is szükségünk van a kreatív anyagok elkészítéséhez (akár már holnap!).

Ha szívesen segítesz, kérünk jelentkezz az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címen. Inkább hamarabb, mint később...akár már most!

 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 20 guests online

Facebook