Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Ösztöndíj szociális cirkuszi képzésen való részvételre- Bristol október 27-november 2 Print E-mail
Tuesday, 10 September 2013 12:00

A következő képzése az Educircation projekt sorozatának Bristolban kerül megrendezésre. A Magyar Zsonglőr Egyesület 2 fő kiutazását támogatja az utazás és szállás költségek fedezésére adott ösztöndíjjal.

A képzésre azok jelentkezzenek, aki az egyesület Szociális cirkuszi akciócsoportjában kívánnak szerepet vállalni a jövőben (vagy már tagjai a csoportnak), illetve, akiket a szociális munka érdekel, ezen a területen rendelkeznek tapasztalattal.

A program időpontja: október 28- november 1. A kiutazás időpontja október 27-november 2. A program minden napján egész napos képzésre és gyakorlati szociális munkára kerül sor, melynek célcsoportja a bristoli etnikai kisebbséghez tartozó gyermekek.

Jelentkezni lehet szeptember 15-ig önéletrajz és motivációs levél elküldésével az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre. A motivációs levél mindenképpen tartalmazzon információt a jelentkező

- cirkuszi tudásáról/készségeiről (nem gond, ha alapszintűek)

- nyelvismeretről (társalgási szintű angol nyelvtudás előnyt jelent),

- miért szeretne részt venni a programban? hogyan fogja a jövőben a kint szerzett tudást hasznosítani saját és a közösség számára?

 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 15 guests online

Facebook