Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Ösztöndíj felhívás : részvétel Faltánc képzésen ! Alicante, 2013. november 17-25 Print E-mail
Monday, 30 September 2013 10:06

Következő nagyon izgalmas pályázati felhívásunkra október 6-ig lehet jelentkezéseket küldeni. A pályázat tárgya részvétel a CIRCONNECTION hálózat következő képzésén Alicante-ban Spanyolországban.

A képzés részletei megtekinthetőek: www.circonnection.org oldalon http://www.circonnection.org/?portfolios=wall-running-vertical-dance

A Magyar Zsonglőr Egyesület ösztöndíja lehetővé teszi a képzésen való részvételt, fedezi az utazás költségeit, és nagyban hozzájárul a megélhetés költségeihez.

Az ösztöndíjra bárki pályázhat korhatár nélkül, alapszintű légi akrobatika tudás előny a szükséges erőnlét pedig elengedhetetlen feltétel! Angol vagy spanyol társalgási szintű nyelvismeret kötelező a képzés jellegéből adódóan. Egyesületi tagság és a korábban, vagy a jövőben az Egyesületért végzett munka előny.

Jelentkezés módja: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címre küldött pályázati anyag, amely információt ad a pályázó szakmai előéletéről, céljairól, fizikai felkészültségéről, hogy a workshopon szerzett tapasztalatokat, hogyan tudja és fogja a jövőben hasznosítani és miben tudja a Magyar Zsonglőr Egyesület közösségét segíteni.

Előre láthatóan 3 fő utazását támogatjuk, de ez még a jelentkezések tükrében változhat.

projektvezető: Gallyas Veronika

 

 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 23 guests online

Facebook