Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Szociális cirkuszi szakemberképzés Print E-mail
Tuesday, 26 April 2016 10:56

 

Szociális cirkuszi szakemberképzés - nyári tábor/specializált képzés naponta 9.00-15.00 óra között

A tábort mindenkinek ajánljuk, aki a szociális cirkusz módszertanával szeretne közelről ismerkedni, a zsonglőrködés, egyensúlyozás és páros/csoportos akrobatika alapjait szeretné kipróbálni, tanulni.
Várjuk azokat, akik szívesen belevetik magukat ebbe a kalandba!

Ebben a táborban külön figyelemmel vagyunk arra a cirkuszi oktatás során, hogy olyan tudást kapjanak a résztvevők, amely egyben akár alkalmas arra is, hogy munkájukba beépítsék a későbbiekben. Így kifejezetten ajánljuk tanároknak, szociális, egészségügyi területen, gyógypedagógiában, vagy fejlesztő pedagógiában dolgozóknak, terapeutáknak, de mint önismereti út is igazán izgalmas.
Cirkuszi készségek közül partnerakrobatikával, egyensúly eszközökkel, fogunk foglalkozni, amellett, hogy a zsonglőr eszközökkel kapcsolatos tudást is mélyítjük labdákkal, szalagokkal, diabolóval, buzogánnyal.

A cirkusz történtével, illetve mostani ágaival is foglalkozunk, előadókat, előadásokat vetítünk, hogy szélesedjen résztvevők rálátása a mai cirkuszművészetre. További módszereket nézünk előadások létrehozására, közösségi cirkuszi bemutatók felépítéséhez. Saját élményen keresztül tanulva a módszereket.

Külön figyelmet fordítunk egy egész napos program keretében dr. Gyarmathy Éva vezetésével a terápiás hatások eszközönkénti tanulmányozására.

Tábor időpontja: július 18-22.
Részvételi díj: 26.000 Ft/fő
A tábort vezeti : Gallyas Veronika

További táboraink: